12 January
Профілактика
12 січня
Для кращого проходження своєї профілактики я вирішила всі записи робити тут. Самий більший страх, який я маю - це зірватись і спортити все. Тим самим, я зроблю собі гірше.
Параметры:
Вага 55,4кг
Самопочуття - стабільне.
Настрій - різкий.
Пульс - 72 уд/хв.

Вже 4тий день, я пробую переналаштувати свій організм. На сьогоднішній день я відмовилась від всього мясного, солодкого, жирного і сольного. На ранок у мене був сир і кефір. Так як я займаюсь скалелазення мені потріний кальцій і білки. Для цього я в свій раціон ще добавляю білок від яйця. Вібуваються різкі зміни настрою. Появляється агресія і нервозність. З часом це все має стабілізуватися.
Остаточку дату починання голодовання я вирішила зробити 19( наступна неділя). Саме краще голодання починати у вихідний день.Так як перший день самий важкий.
Я боюсь за те, що мій голод буде зїдати мої мязи, через це я не зможу потім лазити. Але якщо порахувати плюси і мінуси, які отримую із голодання, я вирішила не зупинятись. А після голодання я постараюсь відновити форму. У мене доречі прогрес у скелелазення, я уже можу чисто підтянутись. Чисто це означає з прямими руками. Для когось це зовсім не ваговий результат, але враховуючи, що я ніколи не могла разу підтянутись, тому для мене це вже прорив.
Поки я їм, хоч і мало, але у можливість ходити на тренування, під час голодання я не знаю чи варто. Я думаю, що зменшу свою нагрузку до мінімуму і буду лазити тільки на техніку без силових маршрутів.
Щодо мого самопочуття, хоч і мій мозок депресує зараз, він привик отримувати все, що хоче і необмежувати себе, але самопочуттяя б сказала, що краще чим завжди. Звелись до мінімуму головні болі, я почала раніше лягати і раніше ставати. Зранку я відчуваю бадьорість, що не може не радувати. Хоча будь що може мене рознервувати.

0