23 January
2 день. Вівторок 21.01
Зранку дуже боліла гоова,і кров з носа. Жахливий будун.Прийшлось пару хвилин просто сидіти і відходити. Вдяглась ще тепліше чим раніше, але не дуже помогло, мерзла.Вагу скидаю по 400 гр. Не подобаєтьсяя.Ввечері було тренування по фаєру. Пройшло важко тренування.Моя розмова стала повільніша,і мені стало важко говорити. Думала, вже відмовлятись від всього. Ввечері прийняла гарячу ванну стало легше. Дуже хотілось курячого бульйону.

3 День.Середа 22.01
Вирішила почати із справ із йоги.Вага моя була 52,4кг. Вчора снилось, що я їм. Швидке худання тіла. Само почуття таке ж як і вчора. Зранку кров з носа, іжахлива біль у голові. Ввечері, ванну приймала після 11,30. Важко було. Враховуючи, що остані дні лягала спати 11. Вийшла з ванни важко доповзла до ліжка. Дуже хотілося борща.

4 День. Четверг 23.01
Ура я вже витримала четвертий день, так хочеться, щоб час по швидче пролетів. Вагга 51,8 кг. Боюсь що всі мязи, які я накачала за рік, я втрачу. Цікавлюсь більше голоданням, виявляється.Все не так просто. Після голодання буде ще важче. Я мушу заново запустити шлунок для роботи,і маю почати правильно харчуватись.Зранку з носа бул кров.Але кров тільки з правої ніздрі. Важко ставалось, хотілось довше поспати. На роботі кажуть, що я трішки краще виглядаю, але я цього не дуже відчаю. Можливо я собі самовнушаю багато чого лишнього.Ще потерпіти до середи. Важко дуже важко, постійно хочеться зірватись. Я дуже не врахувала погоду. Холод дає в знаки, сильно мерзну.Серце зараз бється як скажене, постійно пульс високий.
0